Regisztráció

Esettanulmányainkat csak akkor érheti el, ha megadja az alábbi adatokat, majd bejelentkezik a bal oldalon található felületen. A *-gal jelölt mezkő kitöltése kötelező!

A hatályos jogszabályoknak, így különösen a 2011. évi CXII. törvénynek megfelelés érdekében az alábbiakról tájékoztatjuk. Csak kapcsolatfelvételre, vagy az Ön megrendeléseinek teljesítéséhez, valamint a hírlevél eljuttatásához feltétlenül szükséges személyes adatainak önkéntes megadását, és az ilyen adatok kezeléséhez való hozzájárulását kérjük.


Az ideaLogistics Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy személyes adatai csak kapcsolatfelvételre, a vásárlás és a hírlevél-küldés zökkenőmentes lebonyolításához szükséges mértékig és időtartamig és csak az Ön hozzájárulása esetén tárolja, dolgozza fel. Az adatokat kizárólag az említett célokból igénybe vett közreműködőknek, a közreműködéshez szükséges mértékben, csak belföldre továbbítja.


Adatainak megadása önkéntes. Ha Ön a kért személyes adatokat részünkre megadja, ezzel hozzájárul a megadott adatok kizárólag az Ön azonosítása és a vásárlás és a hírlevél-küldés zökkenőmentes lebonyolítása céljából történő kezeléséhez, és leírt továbbításához. Az ideaLogistics Kft. biztonságosan kezeli az adatokat és ennek érdekében minden szükséges, a technika állása szerint elvárható technikai és szervezési intézkedést megtesz. Az ideaLogistics Kft. a technika állása szerint elvárható módon védi az Ön személyes adatait a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozás, törlés, sérülés vagy megsemmisülés ellen.


E-mailben, illetőleg előre egyeztetett módon személyesen is Ön bármikor - azonosítása után - tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését is, valamint a 2011. évi CXII. törvényben biztosított lehetőségeivel élhet.


A megadott adatokat a regisztráció során, a bejelentkezésnél, illetve a megrendeléskor is azok elküldése előtt javíthatja.

Köszönjük, Ön sikeresen regisztrált! Kérjük ellenőrizze email postafiókját, mert küldtünk Önnek egy ellenőrzőlinket, melyre kattintva aktiválhatja fiókját!

Lean logisztika