Évtizedes szakértelmünket latba vetve tervezzük meg logisztikai rendszerét, legyen szó raktártervezésről, készletgazdálkodásról vagy logisztikai hálózat megalkotásról. Lean és logisztikai tanácsadásunk keretében rész lehet egy általunk mentorált logisztikai fejlesztésben, tervezésben, ahol az alkotó erőforrást Ön biztosíthatja, mi pedig azt, hogy ne tévedjen le a kiválasztott útról az iránymutatásunk mellett.

Gyáregységek, depók helye

Gyáregységek, depók helye

Amennyiben áru elosztási vagy gyártói tevékenysége bővül és szükségessé vált új termelő egység létesítése vagy épp a megváltozott gazdasági környezet miatt aktuálissá vált a jelenlegi hálózat átstrukturálása (pl. a költséghatékonyság elérése érdekében) tanácsadóink több multinacionális és hazai nagyvállalatnál szerzett tapasztalata ezen a területen segítséget nyújthat az Ön számára.

Optimalizásunk során Önnel közösen alakítjuk ki a célfüggvényt, mivel a tevékenység üzleti oldalát mi nem ismerjük. Ilyen optimalizálási paraméter lehet például a tömeg, térfogat, darab amennyiben szállítási teljesítmény minimumra törekszünk, de eladott áruérték maximumra is lehetséges az iterációs folyamat elvégzése.

Munkánk eredményeképpen Ön egy olyan hálózati kialakítást kap a kezébe, melynek költségvonzata az adott peremfeltételek és külső tényezők mellett optimális!

Egyéb szakmai kérdésével forduljon szakértőnkhöz:

Antal Norbert
norbert.antal@leanlogisztika.hu

Lean logisztika