Évtizedes szakértelmünket latba vetve tervezzük meg logisztikai rendszerét, legyen szó raktártervezésről, készletgazdálkodásról vagy logisztikai hálózat megalkotásról. Lean és logisztikai tanácsadásunk keretében rész lehet egy általunk mentorált logisztikai fejlesztésben, tervezésben, ahol az alkotó erőforrást Ön biztosíthatja, mi pedig azt, hogy ne tévedjen le a kiválasztott útról az iránymutatásunk mellett.

Költségcsökkentés lean eszközökkel

Költségcsökkentés lean eszközökkel

Folyamatfejlesztéseink során a jól bevált üzemszervezési módszertanokat ötvözzük a lean filozófia eszmerendszerével és filozófiájával, mellyel a hatékonyságnövekedés garantált.

Szem előtt tartva azt a célt, hogy munkánk maradandó legyen a szervezet életében, javasoljuk egy lean alaptréning elvégzését.

A menedzsment számára minden mérföldkő elérésénél beszámolót készítünk, ezzel biztosítva, hogy a helyes ösvényen maradjon a fejlesztés, és hogy a végeredménnyel mindenki elégedett legyen. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy elkészülő fejlesztési terveink ne az íróasztal fiókja számára készüljenek, így ott maradunk Önnel a közösen megtervezett megoldás gyakorlati implementációja során is. Munkáink során közösen választjuk a fejlesztendő területet és a projekt során aktívan bevonjuk a gondolkodásba a dolgozók egy kiemelt csoportját ezzel is segítve a gyakorlati hasznosulást.

Fejlesztéseink valódi célja, hogy Ön nélkülünk is folytatni tudja az egyes területek fejlesztését!

Mely vállalati folyamatok esetén tudunk Önnek segíteni?

  • termelési folyamatok,
  • logisztikai folyamatok,
  • irodai folyamatok.

Egyéb szakmai kérdésével forduljon szakértőnkhöz:

Antal Norbert
norbert.antal@leanlogisztika.hu

Lean logisztika