Évtizedes szakértelmünket latba vetve tervezzük meg logisztikai rendszerét, legyen szó raktártervezésről, készletgazdálkodásról vagy logisztikai hálózat megalkotásról. Lean és logisztikai tanácsadásunk keretében rész lehet egy általunk mentorált logisztikai fejlesztésben, tervezésben, ahol az alkotó erőforrást Ön biztosíthatja, mi pedig azt, hogy ne tévedjen le a kiválasztott útról az iránymutatásunk mellett.

Miért válassza a BME Lean LOGISZTIKA-t?

Tanácsadóink közül többen a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kötelékében is aktívan kutatóoktató szakemberek, akik folyamatosan részt vesznek piaci alapú projektekben is. Ez a kombináció teszi lehetővé, hogy az ipar számára elérhetővé váljanak a legfrissebb kutatási eredmények, ezek beépíthetők legyenek a vállalati értékteremtésbe.

Azáltal továbbá, hogy szakembereink az oktatási szektorban is tevékeny szerepet vállalnak, fejlesztéseink vállalati implementációja, bevezetése is gördülékenyen zajlik, mivel rendelkezünk azokkal a pedagógiai (andragógiai) képességekkel, amelyek segítségével képesek vagyunk a projektek által előidézett változások humán oldalának kezelésére is.

Számunkra alapfeltétel, hogy megoldásaink gyakorlatban is használhatóak legyenek, így minden fejlesztésünk során addig dolgozunk Ügyfeleinkkel, amíg kitalált rendszer „önjáróvá” nem válik.

Egyéb információért forduljon:

Antal Norbert
norbert.antal@leanlogisztika.hu

Lean logisztika