Olyan gyakorlatorientált foglalkozás, ahol az elméleti ismereteket a modern andragógia, és tapasztalataink mentén biztosítjuk a résztvevőknek. Az ismeretet videó elemzések, szimulációs gyakorlatok, esettanulmányok formájában tesszük színesebbé, és a felnőtt hallgatóság számára könnyebben feldolgozhatóvá.

Tréningjeinkről általában

Tréningjeink

Egyedi / Testreszabott tréning

Egyedi / Testreszabott tréning

Célunk a vevői igények lehető legmagasabb szintű kielégítése, viszont ezt csak egyedi megoldások kidolgozásával érhetjük el. Ekkor a résztvevők teljes létszámát (min. 4 fő) az Ügyfél munkatársai alkotják. A tréning tervezés során különös figyelmet szentelünk az előkészítésre, ahol az Ügyfelünkkel közösen alakítjuk ki a programot. Ezt követően pedig Trénereink bejárást végeznek (lehetőség szerint), hogy minél több impulzust, és példát gyűjtsenek össze a tréningen előforduló eszközök, módszerek illusztrálásához, hisz egy a tanulás akkor a leghatékonyabb, ha már van mihez kötni az agyunkban.

Lehetőség van az Ügyfél munkavégzésének a helyszínén, vagy Tréningtermünkben való lebonyolítás igénylésére is.

Egyéb szakmai kérdésével forduljon tréning vezetőnkhöz:

Sztrapkovics Balázs
balazs.sztrapkovics@leanlogisztika.hu


Árajánlatkérés

Ha pár percen belül nem kapná meg visszaigazoló email-ünket akkor kérjük, próbálkozzon újra, vagy jelentkezési igényét jelezze Sztrapkovics Balázsnak a balazs.sztrapkovics@leanlogisztika.hu email címen. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

A hatályos jogszabályoknak, így különösen a 2011. évi CXII. törvénynek megfelelés érdekében az alábbiakról tájékoztatjuk. Csak kapcsolatfelvételre, vagy az Ön megrendeléseinek teljesítéséhez, valamint a hírlevél eljuttatásához feltétlenül szükséges személyes adatainak önkéntes megadását, és az ilyen adatok kezeléséhez való hozzájárulását kérjük.


Az ideaLogistics Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy személyes adatai csak kapcsolatfelvételre, a vásárlás és a hírlevél-küldés zökkenőmentes lebonyolításához szükséges mértékig és időtartamig és csak az Ön hozzájárulása esetén tárolja, dolgozza fel. Az adatokat kizárólag az említett célokból igénybe vett közreműködőknek, a közreműködéshez szükséges mértékben, csak belföldre továbbítja.


Adatainak megadása önkéntes. Ha Ön a kért személyes adatokat részünkre megadja, ezzel hozzájárul a megadott adatok kizárólag az Ön azonosítása és a vásárlás és a hírlevél-küldés zökkenőmentes lebonyolítása céljából történő kezeléséhez, és leírt továbbításához. Az ideaLogistics Kft. biztonságosan kezeli az adatokat és ennek érdekében minden szükséges, a technika állása szerint elvárható technikai és szervezési intézkedést megtesz. Az ideaLogistics Kft. a technika állása szerint elvárható módon védi az Ön személyes adatait a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozás, törlés, sérülés vagy megsemmisülés ellen.


E-mailben, illetőleg előre egyeztetett módon személyesen is Ön bármikor - azonosítása után - tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését is, valamint a 2011. évi CXII. törvényben biztosított lehetőségeivel élhet.


A megadott adatokat a regisztráció során, a bejelentkezésnél, illetve a megrendeléskor is azok elküldése előtt javíthatja.

Köszönjük, Ön sikeresen elküldte árajánlatkérését! Kérjük ellenőrizze email postafiókját, mert küldtünk Önnek egy visszajelző levelet az elküldésről!

Lean logisztika