Olyan gyakorlatorientált foglalkozás, ahol az elméleti ismereteket a modern andragógia, és tapasztalataink mentén biztosítjuk a résztvevőknek. Az ismeretet videó elemzések, szimulációs gyakorlatok, esettanulmányok formájában tesszük színesebbé, és a felnőtt hallgatóság számára könnyebben feldolgozhatóvá.

Tréningjeinkről általában

Tréningjeink

Egyedi / Testreszabott tréning

Egyedi / Testreszabott tréning

Célunk a vevői igények lehető legmagasabb szintű kielégítése, viszont ezt csak egyedi megoldások kidolgozásával érhetjük el. Ekkor a résztvevők teljes létszámát (min. 4 fő) az Ügyfél munkatársai alkotják. A tréning tervezés során különös figyelmet szentelünk az előkészítésre, ahol az Ügyfelünkkel közösen alakítjuk ki a programot. Ezt követően pedig Trénereink bejárást végeznek (lehetőség szerint), hogy minél több impulzust, és példát gyűjtsenek össze a tréningen előforduló eszközök, módszerek illusztrálásához, hisz egy a tanulás akkor a leghatékonyabb, ha már van mihez kötni az agyunkban.

Lehetőség van az Ügyfél munkavégzésének a helyszínén, vagy Tréningtermünkben való lebonyolítás igénylésére is.

Egyéb szakmai kérdésével forduljon tréning vezetőnkhöz:

Sztrapkovics Balázs
balazs.sztrapkovics@leanlogisztika.hu

 

Árajánlatkérés

 

Ha pár percen belül nem kapná meg visszaigazoló email-ünket akkor kérjük, próbálkozzon újra, vagy jelentkezési igényét jelezze Sztrapkovics Balázsnak a balazs.sztrapkovics@leanlogisztika.hu email címen. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Lean logisztika