Olyan gyakorlatorientált foglalkozás, ahol az elméleti ismereteket a modern andragógia, és tapasztalataink mentén biztosítjuk a résztvevőknek. Az ismeretet videó elemzések, szimulációs gyakorlatok, esettanulmányok formájában tesszük színesebbé, és a felnőtt hallgatóság számára könnyebben feldolgozhatóvá.

Tréningjeinkről általában

Tréningjeink

Szakmai csapatépítő tréning

Szakmai csapatépítő tréning

Vállaljuk olyan előadások, szimulációk, játékok megszervezését és lebonyolítását, melyekkel biztosítani tudjuk, hogy vidám hangulatban, mégis szakmai tartalommal tölthessék el az időt a résztvevők. Témáink jellemzően a lean filozófia, illetve a logisztikai módszertanok köré csoportosul.

Ezen szolgáltatásunkat csapatépítő, beszállítói és/vagy partner napok eseményeként ajánljuk.

 

Jellemző menetrend:

 

  • szimulációs játékot felvezető rövid, bemelegítő előadás
  • játékszabályok ismertetése
  • csapatok kialakítása
  • konklúziók levonása
  • eredményhirdetés

 

Egyéb szakmai kérdésével forduljon képzési vezetőnkhöz:

 

Sztrapkovics Balázs
balazs.sztrapkovics@leanlogisztika.hu

 

Árajánlatkérés

 

Ha pár percen belül nem kapná meg visszaigazoló email-ünket akkor kérjük, próbálkozzon újra, vagy jelentkezési igényét jelezze Sztrapkovics Balázsnak a balazs.sztrapkovics@leanlogisztika.hu email címen. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

A hatályos jogszabályoknak, így különösen a 2011. évi CXII. törvénynek megfelelés érdekében az alábbiakról tájékoztatjuk. Csak kapcsolatfelvételre, vagy az Ön megrendeléseinek teljesítéséhez, valamint a hírlevél eljuttatásához feltétlenül szükséges személyes adatainak önkéntes megadását, és az ilyen adatok kezeléséhez való hozzájárulását kérjük.


Az ideaLogistics Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy személyes adatai csak kapcsolatfelvételre, a vásárlás és a hírlevél-küldés zökkenőmentes lebonyolításához szükséges mértékig és időtartamig és csak az Ön hozzájárulása esetén tárolja, dolgozza fel. Az adatokat kizárólag az említett célokból igénybe vett közreműködőknek, a közreműködéshez szükséges mértékben, csak belföldre továbbítja.


Adatainak megadása önkéntes. Ha Ön a kért személyes adatokat részünkre megadja, ezzel hozzájárul a megadott adatok kizárólag az Ön azonosítása és a vásárlás és a hírlevél-küldés zökkenőmentes lebonyolítása céljából történő kezeléséhez, és leírt továbbításához. Az ideaLogistics Kft. biztonságosan kezeli az adatokat és ennek érdekében minden szükséges, a technika állása szerint elvárható technikai és szervezési intézkedést megtesz. Az ideaLogistics Kft. a technika állása szerint elvárható módon védi az Ön személyes adatait a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozás, törlés, sérülés vagy megsemmisülés ellen.


E-mailben, illetőleg előre egyeztetett módon személyesen is Ön bármikor - azonosítása után - tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését is, valamint a 2011. évi CXII. törvényben biztosított lehetőségeivel élhet.


A megadott adatokat a regisztráció során, a bejelentkezésnél, illetve a megrendeléskor is azok elküldése előtt javíthatja.

Köszönjük, Ön sikeresen elküldte árajánlatkérését! Kérjük ellenőrizze email postafiókját, mert küldtünk Önnek egy visszajelző levelet az elküldésről!

Lean logisztika