Olyan gyakorlatorientált foglalkozás, ahol az elméleti ismereteket a modern andragógia, és tapasztalataink mentén biztosítjuk a résztvevőknek. Az ismeretet videó elemzések, szimulációs gyakorlatok, esettanulmányok formájában tesszük színesebbé, és a felnőtt hallgatóság számára könnyebben feldolgozhatóvá.

Tréningjeinkről általában

Tréningjeink

Tréningpiramis és tanusítványrendszer

Tréningrendszerünk célja, hogy Lean Logisztikai Mesterek képzésével olyan szakembereket biztosítsunk az ipar számára, akik lean eszmerendszere mentén olyan logisztikai részrendszereket tudnak tervezni, megvalósítani, és működtetni, melyek a vevői igényekhez rugalmasan alkalmazkodó módon a lehető minimális veszteségek, ezáltal környezeti terhelés mellett üzemelnek.

A Lean alaptréning célja a lean szemlélet koncepcionális megismertetése a résztvevőkkel, mely során eljutnak arra a szintre, hogy a lean eszköz és módszer rendszerének számos elemét megtanulják alkalmazni, megértik a mögöttes logikákat.

A haladó tréningjeink során a lean speciális módszer- és eszközrendszerének tervezésére, bevezetésére helyezzük a hangsúlyt.

A piramis harmadik szintjén lévő tréningjeink komplett, és komplex ismeretanyag alkalmazását adjuk át az adott témakörben.

A tréningrendszer egymásra épülő, moduláris struktúrájával lehetőséget biztosítunk arra, hogy aki(k) eredményesen elvégzik a tréningpiramis zöld árnyalatos tréningjeit egytől-egyig, azoknak az utolsó tréning végén nem csak az adott tréning Tanúsítványát nyújtjuk át, hanem kettőt, mert azzal elérte, hogy Ő is Lean Logisztikai Mesterré váljon!

A tréning modulok természetesen egyesével is elérhetők (nincs kötött előfeltételi rendszer)!

Sok sikert kívánunk a tréning modulok gyűjtögetéséhez!

Lean logisztika