Kezdőlap 1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 7-9.

Gyáregységek, depók helye

Kontrolling

Amennyiben áru elosztási vagy gyártói tevékenysége bővül és szükségessé vált új termelő egység létesítése vagy épp a megváltozott gazdasági környezet miatt aktuálissá vált a jelenlegi hálózat átstrukturálása (pl. a költséghatékonyság elérése érdekében) tanácsadóink több multinacionális és hazai nagyvállalatnál szerzett tapasztalata ezen a területen segítséget nyújthat az Ön számára. Fontos hogy egy új telephely kialakítása évekig meghatározhatja vállalata jövőjét és folyamatait, ezért ne intuíciók alapján válassza meg a helyszínt, támassza alá számokkal döntéseit.

Optimalizálásunk során Önnel közösen alakítjuk ki a célfüggvényt, mivel a tevékenység üzleti oldalát mi nem ismerjük. Ilyen optimalizálási paraméter lehet például a tömeg, térfogat, darab amennyiben szállítási teljesítmény minimumra törekszünk, de eladott áruérték maximumra is lehetséges az iterációs folyamat elvégzése. Optimalizálásunkat a lean elvek mentén végezzük, azaz a középpontban a vevő igények és a költséghatékonyság kerül!

Munkánk eredményeképpen Ön egy olyan hálózati kialakítást kap a kezébe, melynek költségszintje az adott peremfeltételek és külső tényezők mellett hosszútávon is minimális!

 

Egyéb szakmai kérdésével forduljon szakértőnkhöz:

Sztrapkovics Balázs
balazs.sztrapkovics@leanlogisztika.hu
+36 70 558 92 24

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
Kapcsolat