Gépkiválasztás

Logisztikai és termelési rendszerek tervezése, fejlesztése során gyakran előfordul, hogy szükségessé válik egy új anyagmozgató eszköz beszerzése vagy a jelenlegi cseréje költség-teljesítmény paraméterek alapján.

Szakembereink a lean elvek mentén történő tervezést követően hatékony segítséget tudnak nyújtani a megfelelő műszaki jellemzőkkel rendelkező technológia kiválasztásában, ezáltal gépberuházásai optimálisan illeszkednek majd az általunk tervezett folyamatokhoz. A lean egyik fő mondanivalója, hogy a szervezet legfőbb értéke az ember, ezen elvnek megfelelően valljuk, hogy a szükséges anyagmozgató gépeket az operációban résztvevő kollégák közösen kell kiválasztani.

Kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetően mindig tudunk olyan megoldást ajánlani, amely Ügyfeleink igényeit maradéktalanul kielégíti. Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy nem vagyunk leszerződve egyetlen gyártói céggel sem, így nem fűződik semmilyen anyagi érdekünk egyik, illetve másik gép eladásához. Minden egyes gépkiválasztás során független, autentikus szakértőként tudjuk segíteni beruházási döntéseit.

Egyedi árajánlattal vagy egyéb szakmai kérdésével forduljon szakértőnkhöz!

Sztrapkovics Balázs

Tetszett? Ossza meg másokkal is!