Szolgáltatásaink

Az elmúlt évtizedekben a lean menedzsmentet sikerrel alkalmazták a termelési folyamatok hatékonyságának növelésére. A lean filozófiát és eszközrendszert alkalmazó vállalatok jelentős piaci előnyre tettek szert versenytársaikkal szemben. Célunk a termelési területen már sikerrel alkalmazott lean menedzsment eszközeit és filozófiáját bevezetni a logisztikai folyamataiba.

Eddigi tapasztalataink alapján elmondható hogy a lean eszközök és a mérnöki módszertanok együttes alkalmazásával jelentős hatékonyságnövekedés érhető el a logisztikai folyamatokban. A húzó rendszer megvalósításával csökkenek a készletek, kiegyenlítetté válik a terhelés, csökken a szükséges terület és erőforrás.

Lean eszközök

A lean egy gyakorlatias és jól alkalmazható eszköztár, mellyel rövid idő alatt jelentős eredmények érhetők el. Számunkra a végeredmény a fontos, a működő, gyakorlatban is alkalmazható produktum teremt értéket. Viszont mi a fejlesztési javaslatok kidolgozása után sem engedjük el a kezét, mert tapasztaltuk, hogy hiába indul el egy fejlesztés, ez nem garantálja a hosszú távú megfelelő működést. Ezért ott leszünk Önnel a bevezetésnél és utógondozásnál is!

Egyedi árajánlattal vagy egyéb szakmai kérdésével forduljon szakértőnkhöz!

Sztrapkovics Balázs

Tetszett? Ossza meg másokkal is!