Kezdőlap 1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 7-9.

Rólunk

Eredet

Kezdeményezésünk datált indulása 2009. Ekkor kezdtünk el már szervezett formában is együttműködni a BME akkor még Közlekedésüzemi tanszékével. A zászlónkra tűztük, hogy a logisztikai tervezésbe és folyamatfejlesztésbe is átemeljük a lean filozófia nyújtotta eszközöket, és módszereket. Ennek működőképességét, már több tucat projekt keretében sikerült is bizonyítanunk.

Az első évek projekttapasztalatai alapján elkezdtük felépíteni tréningrendszerünket, aminek eredményeként létrejött egy komplex lean-logisztikai tudást biztosító úgynevezett Tréningpiramis.

Továbbra is elkötelezettek vagyunk a fiatalság komplex, folyamatelméleti tudásának fejlesztése mellett.

 

Értékeink

Hosszú évek óta nyújtunk megoldást különböző profilú és méretű vállalatok logisztikai problémáira. Sikerességünk kulcsa értékeinkhez való feltétel nélküli ragaszkodásban rejlik.

Gyakorlatiasság: Tevékenységünk során folyamatosan törekszünk arra, hogy javaslataink tudományosan is megalapozottak legyenek, viszont az a bizonyos emberi tényező ezen elképzeléseinket módosíthatja. Ezáltal az ideális (elméleti optimális) megoldásra egy kiindulópontként tekintünk, viszont abban az iteratív folyamatban sem veszítjük szem elől, amíg megtaláljuk az Ügyfelünk fejlődéséhez szükséges legjobb, a gyakorlatban is működő, megoldást.

Kreativitás: A lételem. Vannak megbízások, amikor egy-egy fejlesztési lehetőségre, már elérhető alkalmazott, optimális megoldás, viszont a hozzánk beérkező esetek egy meghatározott részében egyedi igényekkel, és az ahhoz tartozó egyedi korlátozó feltételekkel találkozunk. Ilyen esetekben feladataink megoldásához több tudományterületen már sikerrel alkalmazott olyan módszerek, és eszközök kreatív kombinációjához nyúlunk, melyekkel elérhetjük a vágyott célt, az igény kielégítését.

Együtt gondolkodás: Célunk, hogy tetteink által az Ügyfeleink is egy magasabb minőségi szinten működhessenek. Mi azt valljuk, hogy ezt csak úgy érhetjük el, hogy mi is „belebújunk az Ügyfél cipőjébe”, hogy megértsük az igény valódi motivációját. Úgy tartjuk, hogy az együtt gondolkodás az út abban, hogy ne csak megértsük, hanem meg is élhessük az Ügyfél kívánságát, és megfelelő szakmai iránymutatással a lehető legjobb, működő megoldást biztosítsuk számára.

Szakértelem: Hiszünk az élethosszig tartó tanulás, és fejlődés magasztos gondolatában, és mindennapjainkat is ennek megfelelően éljük. Megújulásunk egy bázisának tekintjük az aktuális szakirodalmak, publikációk, kutatási eredmények követését, alkotását. Teret és lehetőséget biztosítunk, hogy a nálunk tevékenykedők részt vegyenek előadóként, vagy hallgatóként akár külföldi, akár belföldi konferenciákon. Célunk, hogy mindig professzionális szakértelmet biztosíthassuk Ügyfeleink számára.

Értékteremtés: Az, amivel világunkat szebbé, egyszerűbbé, és élhetőbbé tehetjük. Egyértelmű célunk, hogy olyan értéket állítsunk elő Ügyfeleink számára, mely magasabb szolgáltatási színvonalat biztosít a Vevőik számára, alacsonyabb költségterhet Ügyfeleinknek, környezetkímélőbb működést világunk számára.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot:

E-mail cím: iroda@leanlogisztika.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
Kapcsolat