Lean és logisztikai tréning

Tréningjeink célja a LEAN szemléletű gondolkodásmód elsajátítása és fejlesztése, valamint a lean eszközök megismerése és gyakorlati feladatokban történő alkalmazása. Tréningjeink között vannak az alapszintű tudás megszerzéséhez elengedhetetlen alaptréningek, és vannak egy-egy eszközcsoport vagy speciális lean terület (például: lean office) mélyebb megismerését és gyakorlatban történő alkalmazását elősegítő tréningek is.

Tartunk az operátoroknak szóló rövid néhány órás tréninget is, mely célja a lean szemlélet, és lean gondolkodás megalapozása a termelési dolgozók esetében, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy a későbbi lean fejlesztési projektek sikeresek legyenek, és rendelkezzenek a megfelelő támogatással a dolgozók részéről is. A tréningjeinket megismerő vállalatok spektruma rendkívül széles, megtalálhatók benne ugyanúgy kis és közepes hazai tulajdonú vállalatok, mint nagy multinacionális vállalatok is.

lean tréning

Lean tréningek

Lean alaptréning

Lean alaptréning

Téma A tréning során a résztvevők elsajátítják a lean eszközök elméleti alapjait, valamint gyakorlati szimulációk,

Tovább »

Logisztikai tréningek

Csomagolástechnika

Csomagolástechnika tréning

Téma Raktári valamint termelési területen előforduló csomagolástechnológiai megoldások ismertetése. Cél A dolgozók csomagolástechnikai ismereteinek bővítése,

Tovább »

Készségfejlesztő tréningek

Egyedi árajánlattal vagy egyéb szakmai kérdésével forduljon szakértőnkhöz!

Sztrapkovics Balázs

Tetszett? Ossza meg másokkal is!