Tréningpiramis és tanúsítványrendszer

Tréningrendszerünk célja, hogy Lean Logisztikai Mesterek képzésével olyan szakembereket biztosítsunk az ipar számára, akik lean eszmerendszere mentén olyan logisztikai részrendszereket tudnak tervezni, megvalósítani, és működtetni, melyek a vevői igényekhez rugalmasan alkalmazkodó módon a lehető minimális veszteségek, ezáltal környezeti terhelés mellett üzemelnek.

A Lean alaptréning célja a lean szemlélet koncepcionális megismertetése a résztvevőkkel, mely során eljutnak arra a szintre, hogy a lean eszköz és módszer rendszerének számos elemét megtanulják alkalmazni, megértik a mögöttes logikákat.

A haladó tréningjeink során a lean speciális módszer- és eszközrendszerének tervezésére, bevezetésére helyezzük a hangsúlyt.

A piramis harmadik szintjén lévő tréningjeink komplett, és komplex ismeretanyag alkalmazását adjuk át az adott témakörben.

A tréningrendszer egymásra épülő, moduláris struktúrájával lehetőséget biztosítunk arra, hogy aki(k) eredményesen elvégzik a tréningpiramis zöld árnyalatos tréningjeit egytől-egyig, azoknak az utolsó tréning végén nem csak az adott tréning Tanúsítványát nyújtjuk át, hanem kettőt, mert azzal elérte, hogy Ő is Lean Logisztikai Mesterré váljon!

A tréning modulok természetesen egyesével is elérhetők (nincs kötött előfeltételi rendszer)!

Sok sikert kívánunk a tréning modulok gyűjtögetéséhez!

Egyedi árajánlattal vagy egyéb szakmai kérdésével forduljon szakértőnkhöz!

Sztrapkovics Balázs

Tetszett? Ossza meg másokkal is!