Lean tanácsadás

Célunk, hogy a világszerte nagy népszerűségnek örvendő lean módszertant megismertessük a hazai vállalatokkal, és hozzá segítse ezen vállalatokat a folyamatos fejlődéshez, méghozzá az eredeti, japán forrásból származó tudás megosztásával. A lean bevezetése egy rendkívül nehéz hosszú és rengeteg buktatót magában rejtő folyamat. A hibás és nem eléggé körültekintő bevezetés könnyen eredményezhet negatív prekoncepciókat a lean menedzsmenttel szemben.

Ahhoz hogy elkerülje a negatív érzetek kialakulását, vagy igyekezzen bebizonyítani annak ellenkezőjét érdemes tanácsadók segítségét kérni. Lean tanácsadás keretében célunk teljes körű tanácsadói szolgáltatás nyújtása a lean módszerek bevezetéséhez, termelő és szolgáltató vállalatok számára egyaránt: az oktatástól kezdve, a gyakorlati megvalósítás támogatásán keresztül a stratégiai szintű tanácsadásig. A néhány napos tanácsadástól, irányok kijelölésétől kezdve a hosszú akár éveken át tartó közös munkát is vállaljuk Ügyfeleink részére.

LEAN tanácsadás

Oktatási és tanácsadási tevékenységünk mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megragadjuk a tudásmegosztás minél több lehetőségét. Ennek érdekében igyekszünk elérhetővé tenni az angol nyelvű könyvekben lévő tudást, azok fordításával és kiadásával; részt vettünk az ingyenesen elérhető magyar nyelvű lean szótár kidolgozásában.

Ezen kívül a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen önálló lean tantárgyak keretében oktatjuk a következő generáció mérnökeit mind Bsc mind az Msc képzés során, valamint megragadjuk a konferenciák által kínált lehetőségeket is a tudás megosztására. Egyetemi kollégáinkkal közösen megalapítottuk, és szakmailag koordináljuk a Műegyetemen a Lean szakmérnök képzést.

Az utóbbi években elsősorban gyártó vállalatoknál végeztünk oktatási és tanácsadási tevékenységet, de elégedett ügyfeleink között a szolgáltató szektorban tevékenykedő cégek is találhatóak. A multinacionális cégeken kívül kis- és középvállalkozásoknál is bizonyítottuk az alkalmazott módszer hatékonyságát és tanácsadóink képzettségét.

Szolgáltatásaink

Lean audit

Lean audit

A Lean menedzsment vállalati szintű bevezetése egy nagyon komplex és sokrétű feladat, ráadásul (ha alaposan

Tovább »
Egyedi árajánlattal vagy egyéb szakmai kérdésével forduljon szakértőnkhöz!

Sztrapkovics Balázs

Tetszett? Ossza meg másokkal is!