Költségcsökkentés – LEAN & GREEN tippsorozat #1

A Lean LOGISZTIKA, mint környezettudatos piaci szereplő, ötleteket szeretne adni a vállalatok számára annak érdekében, hogy azok minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyhassanak maguk után!

A mai nappal induló tippsorozatunkban más megközelítésből mutatjuk be a lean filozófia alkalmazásának előnyeit. Mint tudjuk, a helyesen alkalmazott lean jelentősen növeli a termelékenységet, ösztönzi a dolgozókat és növeli a munkavégzés hatékonyságát amellett, hogy csökkenti a folyamatok működtetéséhez szükséges költségeket is!

Tippsorozatunkban, melynek címe „LEAN & GREEN”, olyan veszteségeket mutatunk be, amelyek feltárásával és rendszerből történő eliminálásával az egyes termelő vállalatok jelentősen hozzájárulhatnak környezetünk védelméhez amellett, hogy mindez jelentős költségmegtakarítást is eredményez a tudatos vállalatok számára!

 

Költségcsökkentés

A költségcsökkentésnek több módja is lehet, az egyik ilyen amikor kevesebb alapanyagot használunk a végtermék előállításához például azáltal, hogy minimalizáljuk a szükségtelen veszteséget a gyártásból. Ezen termelő vállalatok azáltal, hogy kevesebb alapanyagot használnak fel, közvetett módon késleltetik a globális felmelegedés ütemét és a klímaváltozást is egyaránt.

Tetszett? Ossza meg másokkal is!

További bejegyzések