Kezdőlap 1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 7-9.

Kompetenciák által biztosított előnyök – LEAN & GREEN tippsorozat #9

A Lean LOGISZTIKA, mint környezettudatos piaci szereplő, ötleteket szeretne adni a vállalatok számára annak érdekében, hogy azok minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyhassanak maguk után!

 

Kompetenciák által biztosított előnyök

A tapasztalatok alapján nem elég az, ha a beosztottaink csupán a folyamatos fejlesztésekhez szükséges tudással és képességgel rendelkeznek – ezeket oly módon kell nekünk is felhasználnunk, hogy általuk garantálni tudjuk a biztonságos munkavégzés körülményeit, a minőséget, illetve a teljesítményt is egyaránt. Ha ezekkel tudatosan foglalkozunk, akkor a beosztottaink képesek lesznek bármilyen körülmények között meghozni mindig a megfelelő döntést, legyen szó egy-egy fejlesztéshez szükséges eszközök kijelöléséről és felhasználásáról, vagy éppen a kivitelezés folyamatának megtervezéséről.

A körülményekhez történő igazodásnak köszönhetően az előbbiek pozitív hatással lesznek az egész cég működésére, hiszen ha az alkalmazottaink képesek lesznek új megoldások kifejlesztésére és ezek hatékony alkalmazására is, akkor ők ez által képessé válnak a felmerülő problémák, pazarlások és hulladékok kezelésére is ezek felmerülésekor, illetve rögtön ezek forrásánál.

A problémák felszámolásakor hatalmas szerepet kap a tervezés, a kommunikáció, a kiválasztás, illetve a fenntarthatóság – ezek szem előtt tartásával pedig akaratlanul is elindul a lean megfontolások által biztosított siker útján bármilyen szóban forgó cég.

Összefoglalás
Kompetenciák által biztosított előnyök - LEAN & GREEN tippsorozat #9
Cikk címe
Kompetenciák által biztosított előnyök - LEAN & GREEN tippsorozat #9
Leírás
A tapasztalatok alapján nem elég az, ha a beosztottaink csupán a folyamatos fejlesztésekhez szükséges tudással és képességgel rendelkeznek – ezeket oly módon kell nekünk is felhasználnunk, hogy általuk garantálni tudjuk a biztonságos munkavégzés körülményeit, a minőséget, illetve a teljesítményt is egyaránt.
Szerző
Kiadó
Idealog Solutions
Kiadó logó
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
Kapcsolat